Takto jsmw zvali:
Zazimovávání mlýna patří už dlouho k našim pravidelným činnostem; původně pracovní setkání rodiny stalo se v poslední době milou příležitostí k neformální přátelské besedě. Zveme srdečně a z opatrnosti a zejména z pověrčivosti nyní dodáváme dá-li Pán Bůh a budeme živi a zdrávi. A proč hodláme letos vařit zrovna čočku? Těch důvodů je víc: především ji máme rádi, také je prý zdravá a hlavně kolik zrnek čočky v prosinci navaříš, tolik měďáčků do léta pochrastíš! Že tomu přísloví moc nevěříte? No my také ne, ale proč to nezkusit? Přijďte, třeba Vám bude chutnat a na chvilku se rádi zastavíte v historických prostorách dávného mlýna.

Pozvánka


A bylo to fajn. Že nemáme fotky ze setkání? Nemáme, ale věřte, že čočka byla měkká a uzené koleno voňavoučké. Kdo ochotnal, těší se již nyní na zazimování 2020. Tak snad se všichni v pohodě dožijeme. A jestli byly fotky z Nepálu? Byly. Sice jen na notebooku a chyběl k nim zaujatý autorský výklad, ale byly. Tohle jsou ukázky včetně autorů fotek:
Nepal Nepal Nepal

Nabídli jsme i jiné fotky z podzimního zájezdu s cestovní kanceláří; naše kamarádky navštívily Izrael a také jejich zážitky byly na notbooku k dispozici:
Izrael Izrael Izrael

                Nejvíc však zaujal znak čínské kaligrafie, který jsme dostali od autora darem. Znamená doma
                                                            doma